EN | GR
 
 
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ
ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΓΩΝ
 

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ HoReCa

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ
 

Θέση: Metropolitan Expo, Ελλάδα
Κατάσταση: Μελέτη
Επιφάνεια: 245m2
Έτος: 2014
Ομάδα:
Λούις Μπαρώ, Κλέλια Ντάσση


Η σχεδίαση του περιπτέρου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είναι βασισμένη στη λογική του “open plan”, δηλαδή ενός ενιαίου χώρου χωρίς χωρίσματα. Το περίπτερο μέσω των διαφορετικών υλικών χωρίζεται σε δύο χωρικές ενότητες eating και drinking. Η τοποθέτηση υπο γωνία ως προς τον κεντρικό άξονα βασικών στοιχείων του περιπτέρου όπως το μπαρ και η οροφή δημιουργούν μια ευχάριστη ένταση στο χώρο. Το μπαρ που είναι στρατηγικά τοποθετημένο στο κέντρο του περιπτέρου  υπαγόρευσε την κυκλοφορία καθώς και το διαχωρισμό των χρήσεων. Ο χώρος μελετήθηκε ούτως ώστε να αναδυκνύεται η διαφορετικότητα της κάθε μάρκας μπύρας και να προβληθεί η ελληνικότητα του Ομίλου.

 
 
back
 
 
EN
GR
 

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ HoReCa

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ

Θέση: Metropolitan Expo, Ελλάδα
Κατάσταση: Μελέτη
Επιφάνεια: 245m2
Έτος: 2014
Ομάδα:
Λούις Μπαρώ, Κλέλια Ντάσση


Η σχεδίαση του περιπτέρου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είναι βασισμένη στη λογική του “open plan”, δηλαδή ενός ενιαίου χώρου χωρίς χωρίσματα. Το περίπτερο μέσω των διαφορετικών υλικών χωρίζεται σε δύο χωρικές ενότητες eating και drinking. Η τοποθέτηση υπο γωνία ως προς τον κεντρικό άξονα βασικών στοιχείων του περιπτέρου όπως το μπαρ και η οροφή δημιουργούν μια ευχάριστη ένταση στο χώρο. Το μπαρ που είναι στρατηγικά τοποθετημένο στο κέντρο του περιπτέρου  υπαγόρευσε την κυκλοφορία καθώς και το διαχωρισμό των χρήσεων. Ο χώρος μελετήθηκε ούτως ώστε να αναδυκνύεται η διαφορετικότητα της κάθε μάρκας μπύρας και να προβληθεί η ελληνικότητα του Ομίλου.

 
 
back
 
 
find out more about us in..
FACEBOOK | LINKEDIN | PINTEREST | INSTAGRAM
COPYRIGHT @2016 BARAULT | ALL RIGHTS RESERVED