Θέση: Metropolitan Expo, Ελλάδα Κατάσταση: Μελέτη Επιφάνεια: 245m2 Έτος: 2014 Ομάδα: Λούις Μπαρώ, Κλέλια Ντάσση
Η σχεδίαση του περιπτέρου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είναι βασισμένη στη λογική του “open plan”, δηλαδή ενός ενιαίου χώρου χωρίς χωρίσματα. Το περίπτερο μέσω των διαφορετικών υλικών χωρίζεται σε δύο χωρικές ενότητες eating και drinking. Η τοποθέτηση υπο γωνία ως προς τον κεντρικό άξονα βασικών στοιχείων του περιπτέρου όπως το μπαρ και η οροφή δημιουργούν μια ευχάριστη ένταση στο χώρο. Το μπαρ που είναι στρατηγικά τοποθετημένο στο κέντρο του περιπτέρου υπαγόρευσε την κυκλοφορία καθώς και το διαχωρισμό των χρήσεων. Ο χώρος μελετήθηκε ούτως ώστε να αναδυκνύεται η διαφορετικότητα της κάθε μάρκας μπύρας και να προβληθεί η ελληνικότητα του Ομίλου.
|