Θέση: Metropolitan Expο, Ελλάδα
Επιφάνεια: 142,5m2
Κατάσταση: Υλοποιημένο Έτος: 2015 Ομάδα: Λούις Μπαρώ, Κλέλια Ντάσση
Η ρευστότητα και η δυναμική του σχεδίου του
περιπτέρου αντανακλούν τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της Unilever και την ηγετική θέση της στην
αγορά.
Τέσσερις από τις κύριες μάρκες εκτέθηκαν κάτω από
μία στέγη, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το μεγάλο, καμπύλο bar φιλοξενεί δύο chefs, έναν chef ζαχαροπλαστικής και έναν barman καθώς και το προσωπικό τους. Το κύριο
αυτό χαρακτηριστικό επισημαίνεται από ένα στοιχείο επιστέγασης που καλύπτει το bar.
|